Baru raya yang releven di pakai selepas raya

Layangan fabrikasi lembut jadi signature pereka. Elemen oriental disuntik dalam bentuk ikat obi, cape pada bahu, bersulam indah di dada dan lapik kain beri rasa lunak dalam palet rona pastel.

intrend raya 1
  
intrend raya 2 
Glamor dan luxe sudah terbiasa sama jenama duo ini. Memilih monokromatik berlapik renda, reben dan ropol sebagai teraju utama dipinjamkan pada hujung kain dan lutut beri impak maksima.

intrend raya 3

intrend raya 4


Pola pada dada juga lisu nipis diserikan ropol jadi aspek rekaan pereka untuk lebaran kali ini. Perincian manik sulam oriental dan layangan bulu lembut ala kepak merak berjemeki.


intrend raya 5

  
intrend raya 6

Cantum cetak grafik sama cut-out dada insert sheer berbalas jemeki kilat pada dada. Rekaan jubah moden ini tidak hanya selesa, ia cukup mencuri tumpuan dan complementing.\

intrend raya 7 
Hitam kalis cahaya bernatar rona kulit is the look of the season. Kebaya klasik benang emas ditatahi jemeki dan kurung moden diberi focal point pada dada baju is just illuminating. 

intrend raya 8 

Lisu kotak structured di atas broked tampak gemalai bila berteman renda. Susunan bungaan dan manik beri suntikan glamor. Lengan renda panel kembang adds drama!

intrend raya 9 
intrend raya 10 

Dijahit erat pada tubuh memeluk kemas setiap lekuk. Tiga helaian diberi lisu lipat dan jemeki sebagai penyeri dan leher punya keyhole menarik. Rekaan yang ringkas namun intricate. 

intrend raya 11


intrend raya 12
  
Lipat lapik serong pada dada berbalik pada bahagian kain kurung moden sajak sama wanita yang gemarkan rekaan lebih relaks dan less fussy. Hadir dalam palet rona lembut kundang.


intrend raya 13

Debut barisan baju lebaran artisan muda ini mencuri tumpuan. Tidak gentar dek cetak dan rona, ia damai pada pandangan sama pola ropol serong pada bahu. Selekta fabrikasi complimenting.

intrend raya 14

Bak hembusan segar, Syaiful Baharim tidak segan untuk push the fashion envelope.Kurung moden ikat leher sama lengan pelepah kasawari. 

intrend raya 15 
intrend raya 16 
Kurung moden Dilshad ini is the pièce de ré·sis·tance dalam barisan Eid Luxe 2017 pereka ini. Lisu kotak, kipas di atas printed fabric mencuri tumpuan. Jemeki beri imbuhan gaya mewah.

intrend raya 17

Summeraya Bespoke 2017 melihat permainan fabrikasi cetak, warna dan perincian. Ia juga pilihan kelas pertama sama rekaan intricate dan cantum panel.

intrend raya 18
kREDIT : Intrend